Oncologie Ginecologica - Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia Bucuresti

Go to content

Main menu:

Servicii

Compartimentul de Oncologie Ginecologica

Compartimentul de Oncologie Ginecologica al Spitalului Clinic Filantropia si-a inceput activitatea in iulie 2007, ca raspuns la dorinta comuna a pacientelor si medicilor de a asigura, in cadrul aceleiasi institutii, tratamentul multimodal al afectiunilor neoplazice diagnosticate si operate.

Colectiv medical
Echipa de specialisti a Spitalului Filantropia, careia i s-au alaturat colaboratori externi, combina in mod fericit experienta cu entuziasmul, competenta si disponibilitatea pentru pacient.

Chirurgie ginecologica oncologica - Prof. Dr. Gheorghe Peltecu
Oncologie medicala - Dr. Dragos Median
Radiologie-imagistica medicala - Dr. Mirela Florea
Anatomie patologica - Dr. Luminita Ceauselu
Psiholog - Anca Brasoveanu
Asistente medicale - As. Sefa Paulina Tulica, As. Mihaela Ciocan, As. Aura Butnaru
Colaborator - anatomie patologica - Dr. Mioara Ionescu
Colaborator - radioterapie - Dr. Stefanel Vlad


In cadrul Compartimentului se realizeaza screeningul, diagnosticul, tratamentul complex si urmarirea afectiunilor maligne ginecologice, precum si consilierea psihologica a pacientilor oncologici; urmarim asigurarea unui nivel crescut de satisfactie al pacientelor, prin reducerea timpului de asteptare, evitarea deplasarilor inutile, crearea unui mediu prietenos.

Compartimentul de Oncologie Ginecologica este impicat in activitatea de cercetare stiintifica, participand activ la diferite studii clinice ce isi propun identificarea celor mai bune metode de tratament al afectiunilor neoplazice.

  Suntem preocupati nu numai de furnizarea unor servicii medicale de calitate, dar si de umanizarea relatiilor noastre cu pacientii. In ajunul Craciunului, un zambet optimist pe fetele pacientelor noastre!

 
Back to content | Back to main menu